diumenge, 21 de juliol del 2013

comencem a rebre material!!!

Moltes gràcies Magda Revetllat!!!

A part de ser la primera en passar-nos material gràfic sobre la trobada, va ser una flamant participant del nostre concurs de bandes sonores ;)

Us deixo l'enllaç al seu blog: "Desde mi taller"


♪ núria ♪

el dia després...

Moltes gràcies a tots els participats de la trobada!!!
Ponents, tertulians, il·lustradors... sense vosaltres la trobada no hagués estat possible.
Ens vau oferir els vostres coneixements, les vostres idees i punts de vista, el vostre art. Tot això ens ha ajudat a enriquir-nos una mica més, a aprendre coses noves i a obrir-nos a nous mons, MIL GRÀCIES!!!

I què dir del fantàstic públic que va assistir. Tot i ser dissabte, tot i ser estiu, tot i fer molta caloreta, vau escollir passar una estona amb tots nosaltres i ens vau fer molt feliços, MOLTES GRÀCIES A TOTS!!!

Ara no us penseu que tot això ja s'ha acabat. Durant aquests dies anirem pujant fotografies, vídeos, i molta més info.
Si sou dels que teniu algun document gràfic de la trobada, no dubteu en compartir-ho amb tots nosaltres. Feu-nos-ho arribar al nostre correu electrònic: (correu.reductealienat@gmail.com) i ho pujarem.
O millor encara, si vosaltres ho pugeu al vostre facebook, twitter, blog, web... feu-nos arribar l'enllaç a mode de comentari mitjançat el nostre blog, facebook o twitter, així ens coneixerem una mica més ^O^

De nou, moltes gràcies ha tots, vau fer possible que un simple dissabte es convertís en un fantàstic dia, gràcies.

Bon estiu ha tothom!!!
♪ núria ♪


dijous, 18 de juliol del 2013

ROGER ROCAMORA

Ens donarà una xerrada sota el títol: "20 anys de Babylon 5", aprofitant que aquest any ha estat l'aniversari de l'estrena.

Amb tots vosaltres... (tambors) ...


ROGER ROCAMORA


=>BIO

Sobre mi... doncs tu mateix. Sóc andorrà, visc entre Andorra i Sabadell, treballo d'auditor de comptes i sóc fan de B5.


♪ núria ♪

dimecres, 17 de juliol del 2013

MERCÈ BAGARIA (escriptora)

Ens farà una lectura molt especial d'uns relats publicats a la revista "Catarsi" de diversos autors.

Amb tots vosaltres... (tambors) ...


MERCÈ BAGARIA



=>BIO

Mercè Bagaria (Barcelona, 1954) és filòloga. Inquieta de mena, ha viatjat per diferents mons, el de la docència i el periodisme, fins a recalar a l’editorial. Actualment es dedica a la redacció i correcció de textos. Escriu des de ben petita. Es va estrenar com a poetessa i, fins i tot, va guanyar algun premi, però és en la prosa i, en concret en el relat breu, on ha se sent més còmoda. Forma part del grup Setze Petges. Els seus relats es poden llegir als reculls Setze petges (2004) i Edició especial (2011) i en altres publicacions col·lectives (10x10 microrelats (2006); Barcelona, t’estimo (2011); Criatures fantàstiques (2011); Temps era temps (2012); Sentiments (2012); Els vencedors i dotze contes més (2012); Les estrelles (2012); Segona oportunitat (2013). Podeu trobar relats seus online al web de Relats en Català, a la revista de narrativa The Barcelona Review, al blog La bona confitura i, també, al blog que acaba d’obrir i que ha batejat com “La vida breu”.


=>ENLLAÇOS

Relats en Català: Frèdia
The Barcelona Review
La bona confitura
La vida breu


♪ núria ♪

dimarts, 16 de juliol del 2013

JOAN MARIA ARENAS I PRAT (escriptor)

Ens farà una petita presentació, com tots els ponents de la taula rodona, del seu últim llibre "L'Eco del Temps"

Amb tots vosaltres... (tambors) ...


JOAN MARIA ARENAS I PRAT



=>BIO

Joan Maria Arenas i Prat (Tarragona 1964) és Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona; des de l’any 1993 exerceix a la sanitat pública britànica, on s’especialitzà en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia. És autor de les novel·les L’Atlant (2012), 2014 (2010) i Tedèum (2009), obres que formen una trilogia inspirada en les Cartes a Màrius Torres, de Joan Sales.
A L’Eco del Temps, la seva primera incursió en el gènere de la ciència-ficció, ens transporta a uns anys i uns espais on la vulnerabilitat del temps és la protagonista


=>ENLLAÇOS

"L'Eco del Temps"


♪ núria ♪

ALFONS MALLOL GARCIA (escriptor)

Ens donarà una xerrada sota el títol: "però hi ha algú allà fora?" on també podreu dir la vostra; us imagineu de què pot anar el tema?

Amb tots vosaltres... (tambors) ...


ALFONS MALLOL GARCIA



=>BIO

-Nascut (1980) i resident a Sabadell.
-Enginyer tècnic informàtic de sistemes i màster de disseny i creació de videojocs.
-Treballa actualment com a programador de videojocs.
-Dos llibres publicats: Sirius 4 (ciència-ficció / space opera [un terme amb el que no arribo a estar d'acord, però que hi farem]) i El Antiguo Legado (fantasia heroica / dragonada).
-Recentment col·labora amb la revista Catarsi.
-Membre del club de lecutra sci-fi de Sabadell (i també un de novel·la gràfica).
-Membre (baix) de la Coral Catasons de l'escola de música Creu Alta de Sabadell i geganter de la Colla de Gegants de Gracia-Sabadell.


♪ núria ♪

dilluns, 15 de juliol del 2013

BIEL CUSSÓ (escriptor)

Presentant-nos la saga "Mindrä": "Els missatgers del Guardià de l'Est" i "La Gran Batalla del Nord"...

Amb tots vosaltres... (tambors) ...


BIEL CUSSÓ



=>BIO

Va estudiar Arquitectura Superior i el Graduat Multimèdia al mateix moment en què creixia el seu interès per l’escriptura. Al llarg de la seva vida ha anat inventant històries que han acabat escrites sobre paper, la majoria de les quals no han vist mai la llum al públic en general. La seva obra publicada, de moment, es limita a la saga Mindrä, una novel·la de caire fantàstic separada en dos volums, Mindrä: els Missatgers del Guardià de l’Est i Mindrä: la Gran Batalla del Nord.


=>ENLLAÇOS

Mindrä: Els missatgers del Guardià de l'Est
Mindrä: La Gran Batalla del Nord


SÍLVIA ARMANGUÉ JORBA (il·lustradora)

Amb tots vosaltres... (tambors) ...


SÍLVIA ARMANGUÉ JORBA



=>BIO

Em dic Silvia Armangué Jorba, tinc 53 anys, sóc biòloga i em guanyo la vida com analista cel.lular. Vaig créixer entre còmics ( Hal Foster, Moebius, Frazzeta, Barry Winsdor-Smith, Lauzier ) i música ( Motown, Rush, Marilion ) i estic aquí rebotada, perquè més aviat escric que dibuixo. Bàsicament m'agrada llegir i dormir, i alguns dels dibuixos que he portat són retalls de somnis que recordo. Detesto l'auto anàlisis, i els animals, incloent la nostra espècie, em causen fascinació. M'han donat algun premi per escriure i ara mateix tinc un llibre de poemes publicat que es diu Estats del Metall ( ed. Saragossa )


=>ENLLAÇOS

Relats en Català: Allan Lee
Editorial Saragossa


♪ núria ♪

i avui us presentarem...

Hola a tothom!!!
El compte enrere ja ha començat, per fi dissabtes vinent ja és el dia de la nostra trobada!!!
Estigueu molt atents, doncs a partir d'avui el degoteig d'informació serà molt més gran, més noms de participants, programació, concursos...
Així doncs, aquesta tarda us presentarem a dos nous participants de la trobada del proper dissabte dia 20 de juliol, uns d'ells és la Silvia Armangué Jorba, escriptora i il·lustradora que compartirà amb nosaltres unes làmines a la nostra exposició; i en Biel Cussó, escriptor, que ens farà una petita presentació de la saga "Mindrä" i que estarà a la nostra taula rodona com a ponent.
Estigueu tots ben atents.


♪ núria ♪

divendres, 12 de juliol del 2013

ISABEL DEL RÍO (escrptora)

Amb tots vosaltres... (tambors) ...


ISABEL DEL RÍO



=>BIO

Isabel del Río, escritora nacida en Barcelona en 1983. Se licenció en Filosofía por la UAB y trabaja como redactora, documentalista, lectora, correctora y un largo etc. para editoriales –como Castellnou, La Llave, Ed62, Bromera y La Galera-, medios de comunicación –como la revista Integral- y otros escritores –como Francesc Miralles, Àlex Rovira y David Escamilla-. Su primera novela, Casa de Títeres, fue publicada en abril de 2008 con una gran acogida y en julio de aquel mismo año fue publicada la segunda edición. La desaparición de la editorial hizo que los ejemplares sean muy difíciles de encontrar. En 2010 con La Galera y en 2012 con Otros Mundos, publicó la bilogía de La Casa del Torreón, historia dirigida al público juvenil-adulto. Obra ilustrada por Oriol Malet y Cristina Barros, que camina entre la ficción y el terror, y ha recibido críticas muy positivas por el mundo editorial, la crítica literaria y los bloguers.
En abril de este año presentó 20 Relatos del Fin del Mundo, antología de relatos apocalípticos –en castellano y catalán- de la editorial Otros Mundos con autores como Rocío Carmona, Teresa Roig, Javi Araguz, Susana Vallejo… y un prólogo de Jordi Sierra i Fabra. Un título con conciencia social y corazón, puesto que los beneficios son repartidos entre Médicos sin Fronteras y proyectos culturales y literarios.
Actualmente está promocionando 100 Cosas que hacer en Barcelona al menos una vez en la vida (en catalán y castellano), publicados por Cossetania y Lectio. Una guía de la ciutat comtal que se sale de lo común, dirigida tanto a aquellos que vivan en la Barcelona, como a quienes quieran visitarla. Paseos y descubrimientos que la autora nos irá revelando mientras la acompañamos por los callejones, parques y edificios de una ciudad que asegura “está llena de magia”.
Anteriormente publicó en compilaciones y poemarios, así como Astrid, la historia de una niña que crece día a día en la red. Hoy en día continúa con sus colaboraciones y da los últimos retoques a sus nuevos proyectos literarios.
Además, Isabel trabaja organizando eventos y talleres culturales y literarios dentro y fuera de Barcelona, y es fundadora de la editorial sin ánimo de lucro Otros Mundos.
En su blog, La Odisea del Cuentista, podemos seguir sus pasos, leer las reseñas de sus últimas lecturas, y la nueva serie por entregas titulada Nieve.


=>ENLLAÇOS

Otros Mundos editorial
La Odisea del Cuentista bloc


♪ núria ♪

CARME TORRAS (escriptora)

En donarà una xarrada molt interessant sobre robots i éssers humans

Amb tots vosaltres... (tambors) ...


CARME TORRAS

=>BIO

Carme Torras és doctora en informàtica i professora d'investigació a l'Institut de Robòtica (CSIC-UPC). En l'àmbit científic, ha publicat llibres i articles sobre models neuronals, visió per computador, intel·ligència artificial i robòtica. Ha estat guardonada amb el premi Divulga del Museu de la Ciència de Barcelona, i la medalla Narcís Monturiol de la Generalitat de Catalunya al mèrit científic i tecnològic.

En l’àmbit literari ha publicat tres novel·les. "Pedres de toc" (Columna, 2003) i "Miracles perversos" (Pagès Editors, 2011) obtingueren el premi Primera Columna i el Ferran Canyameres d'intriga i misteri, respectivament. I amb “La mutació sentimental” (Pagès, 2008), recentment traduïda al castellà per l'editorial Milenio, guanyà el premi Manuel de Pedrolo i el premi Ictineu a obra publicada.

Sempre que pot col·labora amb el col·lectiu TER-CAT i, com a membre de la Societat Catalana de Ciència-ficció i Fantasia (SCCFF), participà en el recull de contes “Els fills del capità Verne” (Pagès, 2005).


=> ENLLAÇOS

Carme Torras


♪ núria ♪


i avui us presentarem...

Hola a tothom!!!
Aquesta tarda us presentarem a un nou participant de la trobada del dia 20 de juliol, és la Isabel del Río, escriptora barcelonesa que ens vindrà a presentar llibre i, a més, estarà a la nostra taula rodona com a ponent.
Estigueu tots ben atents.


♪ núria ♪

dijous, 11 de juliol del 2013

MERITXELL OZCÁRIZ SOLER (il·lustradora)

Finalment aquí la teniu, la dissenyadora del nostre cartell i flayer.

Amb tots vosaltres... (tambors) ...


MERITXELL OZCÁRIZ SOLER



=>BIO

Meritxell Ozcáriz Soler (Txell) va néixer a Barcelona fa 30 anys. Va estudiar Gràfica Publicitària a la Llotja d’Esplugues, però el que sempre ha fet com a hobby ha estat dibuixar. Després de realitzar alguns dissenys per a la Fundació Akwaba, per Galbany Produccions i d’altres encàrrecs per a diferents músics de l’escena del jazz barceloní, recentment s’ha llençat a intentar fer de la seva afició, la il·lustració, un ofici, no només sobre paper i en pantalla, sinó també en el món tèxtil. Els seus primers referents van ser Quino, Ibáñez i Hergé; més tard va conèixer autors com el Roto i Frank Miller.
Entre les seves altres aficions hi ha la música, viatjar i fer esport.







=>ENLLAÇOS

Facebook
correu electrònic: txell.ozcariz@gmail.com


♪ núria ♪

i avui us presentarem...

Hola a tothom!!!
Aquesta tarda SÍ!!!
Finalment us presentarem a la Meritxell Ozcáriz Soler, la il·lustradora del nostre cartell i flayer, i a més, tal i com ja us havíem comentat, a la trobada del dia 20 de juliol podreu gaudir d'una petita sel·lecció de la seva obra.
Estigueu atents ;)


♪ núria ♪

dimecres, 10 de juliol del 2013

PATRÍCIA MUÑIZ (escriptora)

Tal i com us he comentat aquest matí, aquí teniu una de les escriptores que participarà a la trobada del proper dia 20, fent una petita presentació del seu llibre “Play Room” i participant a la taula rodona on els temes que es tractaran de ben segur que no us deixaran indiferents.

Amb tots vosaltres... (tambors) ...


PATRÍCIA MUÑIZ



=>BIO

Patrícia Muñiz. Barcelonesa, nascuda l’any 1970. A més d’escriure, li agrada ballar.

Comença la seva trajectòria com a escriptora publicant relats fantàstics als fanzines Catarsi i Les Males Herbes, a més de ser col·laboradora habitual de Underbrain Mgz i del programa Tercera Fundació de Sants 3 Ràdio. També escriu ressenyes, principalment de Còmic a diversos mitjans especialitzats.

Obté el primer premi de relat curt al Festival de Terror i Gore de Molins de Rei al 2008.

Desembre del 2011 – Relat “Cavall de foc”. Antologia de contes fantàstics “Criatures fantàstiques” (Ed. Meteora)

Abril del 2012 – “Corriente Sanguínea”. Novel·la curta il·lustrada por Bouman. (Ed. Underbrain Books)

Novembre del 2012 – “Llibertat”. Participació al poemari col·lectiu (Ed. Meteora)

Novembre del 2012 – Història original i guió de “La Noche de Adán” (Direcció: Ramon Codina). Curtmetratge que forma part del projecte Barcelonorra.

Desembre del 2012 – “Play Room”. Novel·la que barreja gèneres com la Ciència-ficció, el thriller i l’erotisme. (Ed. Underbrain Books)

Març del 2013 – “Contrafabulario ilustrado”. Coordinació del projecte de micro-relats il·lustrats. (Ed. Underbrain Books)

Abril del 2013 – “Live is life”. Participació al llibre de fotografies de Raquel Calvo. (Ed. Underbrain Books)


=>ENLLAÇOS

Bloc: Páginas frenéticas
Fitxa editorial: Underbrain books


♪ núria ♪

i avui us presentarem...

Hola a tothom!!!
Aquesta tarda us presentarem a un nou participant de la trobada del dia 20 de juliol. En concret és la Patrícia Muñiz, escriptora barcelonesa que ens vindrà a presentar el seu llibre “Play Room” i, a més, estarà a la nostra taula rodona com a ponent.
Estigueu atents ;)

Ara ja sabeu una mica més sobre la trobada, hi haurà una taula rodona i petites presentacions de llibres!!!


♪ núria ♪

dimarts, 9 de juliol del 2013

i avui us presentarem....

Hola a tothom!!!
Estigueu alerta, doncs avui us presentarem la il·lustradora del nostre cartell i flayer, la Meritxell Ozcáriz Soler. Tant mateix, podreu gaudir durant la jornada del dia 20 d'una petita sel·lecció de la seva obra.

Així doncs, amb això que us acabem de comunicar, ja sabeu una mica més sobre la trobada, hi haurà exposició de làmines!!!


♪ núria ♪

dilluns, 8 de juliol del 2013

escalfant motors!!!

Hola a tothom!!!

Tal i com ja us hem comentat, el proper 20 de juliol farem la 2ª trobada CFFTE a l'espai jove La Fontana, us passo l'adreça: Gran de Gràcia 190-192, 08012 Barcelona

Estigueu atents!!! doncs a partir de demà, i dia a dia, anirem pujant info sobre els ponents, activitats... i moltes cosetes més

Animeu-vos, us hi esperem a tots!!!



=> com arribar-hi:



=>entitats col·laboradores:
Us presento a les entitats que s'han implicat de forma desinteressada en el nostre projecte cedint-nos espais, regalant llibres durant l'acte, fent promo de la trobada...
Moltes gràcies a tots!!!

CATARSI (revista)
ESPAI JOVE LA FONTANA (centre cívic)
OTROS MUNDOS (editorial)
GUITARLAND (botiga instruments musicals)


♪ núria ♪

què o qui som...

“...Ah, sí, ja. Senzillament una nit mirava cap a Mart, desitjava ser-hi, i de sobte ja hi era...”.
“The Lights in the Sky Are Stars”.
Fredric Brown


Què o qui som, fins i tot d'on venim i on pensem que anem, la veritat és que no té gaire importància. Ens hem trobat en algun punt de l’espai i del temps amb objectiu comú: sumar esforços per assolir un projecte: dinamitzar i donar veu a la ciència-ficció, la fantasia i el terror en català.
El nostre primer objectiu: convidar-vos a una trobada on la literatura, el cinema, el còmic, i la música de gènere tinguin cabuda.
Quan: el 20 de juliol de 2013.
On: en un hangar ocult, en un lloc perdut del barri de Gràcia.

Atents a les properes notícies... seguirem informant.


♪ núria ♪