dimarts, 7 de gener del 2014

ISMAEL AVALOS, ponent

Participarà com a ponent amb la conferència Eowyn. El gènere femení a El Senyor dels Anells.




Fa uns 30 cicles solars, descobreix el camí per arribar a aquesta realitat. Des de llavors la dispersió cultural ha estat una de les seves obsessions. Fanpiro de tot tipus de sèries, còmics, etc. 

Va descobrir, fa una colla d'anys, en el món dels jocs de rol una forma de donar-li una volta de rosca a totes les històries que escriu des de petit. 

Després de dedicar part de la seva vida a la formació en la gestió cultural, ara com ara es dedica a coses tan rares com formar part de l'equip del programa de ràdio El Vuelo del Fénix www.fenixoscuro.com, regentar un club de lectura de gènere, Unicorns Mecànics, i sol participar en esdeveniments sobre el gènere.

A més a més, la seva fascinació per la Terra Mitjana el porta a ser el codirector d'un curs universitari a la Universitat Pompeu Fabra sobre Tolkien i la literatura, en col·laboració amb la Societat Tolkien Espanyola. 

Escriure, jugar, idear, maquinar ... Són les seves passions favorites barrejant elements de la literatura amb partides de rol, còmic, cinema, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada