divendres, 12 de juliol del 2013

CARME TORRAS (escriptora)

En donarà una xarrada molt interessant sobre robots i éssers humans

Amb tots vosaltres... (tambors) ...


CARME TORRAS

=>BIO

Carme Torras és doctora en informàtica i professora d'investigació a l'Institut de Robòtica (CSIC-UPC). En l'àmbit científic, ha publicat llibres i articles sobre models neuronals, visió per computador, intel·ligència artificial i robòtica. Ha estat guardonada amb el premi Divulga del Museu de la Ciència de Barcelona, i la medalla Narcís Monturiol de la Generalitat de Catalunya al mèrit científic i tecnològic.

En l’àmbit literari ha publicat tres novel·les. "Pedres de toc" (Columna, 2003) i "Miracles perversos" (Pagès Editors, 2011) obtingueren el premi Primera Columna i el Ferran Canyameres d'intriga i misteri, respectivament. I amb “La mutació sentimental” (Pagès, 2008), recentment traduïda al castellà per l'editorial Milenio, guanyà el premi Manuel de Pedrolo i el premi Ictineu a obra publicada.

Sempre que pot col·labora amb el col·lectiu TER-CAT i, com a membre de la Societat Catalana de Ciència-ficció i Fantasia (SCCFF), participà en el recull de contes “Els fills del capità Verne” (Pagès, 2005).


=> ENLLAÇOS

Carme Torras


♪ núria ♪


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada