dimarts, 17 de desembre del 2013

SÒNIA BOJ, escriptora

Amb la Sònia Boj comencem a presentar-vos els participants comfirmats a la CFFTE III. A partir d'avui anirem afegint tota la informació, estigueu connectats.

Participarà a la taula rodona d'escriptors sobre el Premi Ictineu i la Revista Catarsi número 13.


La Sònia Boj Escobedo va néixer a Barcelona la nit de Tots Sants de 1976 , el seu estil és la transgressió de la cultura combinant litres de sang, sexe, lletres i tecnologia.


Va cursar estudis tècnics sense oblidar la passió per la literatura fantàstica i de terror. El 2011 va finalitzar el recorregut de Narrativa i Novel·la a l’Escola d’Escriptors de l’Ateneu Barcelonès.

El 2007 va autopublicar-se la novel·la fantàstica èpica Zarkinginark i el camí del gel. El 2008 va publicar un microrelat anomenat I will survive, en el Periódico de Catalunya. El 2010 va guanyar el II Premi Ictineu al millor conte fantàstic en català amb Descodificació aberrant. El 2011 va guanyar el Primer premi de conte solidari organitzat per l’ Hospital de Sant Pau, amb I tu, per què no en dones?

Influenciada de ben petita per Christie, Wilde i Poe, la seva primera novel·la curta data del 1983. El seu nom era: Assassinat a Via Julia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada