Què o qui som?

“...Ah, sí, ja. Senzillament una nit mirava cap a Mart, desitjava ser-hi, i de sobte ja hi era...”.
“The Lights in the Sky Are Stars”.
Fredric Brown


Què o qui som, fins i tot d'on venim i on pensem que anem, la veritat és que no té gaire importància. Ens hem trobat en algun punt de l’espai i del temps amb objectiu comú: sumar esforços per assolir un projecte: dinamitzar i donar veu a la ciència-ficció, la fantasia i el terror en català.



EQUIP



menut


En menut és un friki al que li agraden les fricades, així que quan li arriba alguna idea al cap no dubta en agafar llapis i paper i deixar-la per escrit per tal de torturar a tot aquell que li passi pel cap llegir-se-la. I sempre hi ha algun massoca a qui li agraden, ja que ha aconseguit un Ictineu, un Ovelles Elèctriques (i un finalista), un finalista a MiasMa i un finalista a ARC-Catarsi; la revista Catarsi li ha publicat uns quants relats, i la Lluna en un Cove i MiasMa, un cadascun.
I per acabar-ho d'adobar, quan no escriu es dedica a moltes altres coses. Masses. Però que ara siguin més o menys pertinents, podem citar la fotografia (on no ha guanyat absolutament res).
Una cosa que no fa és escriure coses per Internet, així que no li trobareu cap blog ni cap cosa estranya d'aquestes que fan els cibernautes. Bé, sí, un flickr on penja les fotos, però res més.


&#8486





núria claverol i català


De professió músic, sempre he perdut el cap per les pelis, sèries, llibres, còmics, revistes... de ciència ficció, terror i fantasia. La meva primera sèrie que recordo és "el planeta de los Simios" del 1974, després ja van vindre "Espacio 1999", "Arturo de Bretaña" i moltes altres. De pelis "La guerra de la galaxias" 1977 ^O^

Si us ve de gust, podeu fer un vol pel meu blog de música i fotografia:
núria claverol i català


&#8486





Sergi G. Oset


Em defineixo com un autor obsessionat pel microrelat i les microficcions, més relataire que escriptor, interessat en plasmar les històries que arrelen al meu cap i en la forma que agafen quan les porto al paper. Sóc el resultat incongruent de les meves obsessions: Planet of the Apes, la Hammer i la Universal. Space 1999 i Galactica, Conan, Creppy, Metal Hurlant, Richard Matheson, Johnny Cash, Excalibur, els Barbapapas, Marvel, Salem's Lot, Guns & Roses, The Twilight Zone, Harryhausen. Sectari adorador de Cthulu, i deixeble seguidor de les ensenyances del mestre de Baltimore!

El meu blog podeu trobar un tast dels meus relats:
"La Meva Perdició"


&#8486




i us presentem els nostres nous fitxatges!!! (setembre 2013)





Hugo Camacho


Ha sigut vàries coses al llarg de la seva vida. Es va llicenciar en filologia anglesa, ha sigut actor, traductor, cambrer, dissenyador, gelater, administratiu a un magatzem de mercaderies perilloses, cantant d'una banda de metal necròfil i una altra de porno punk, ha tingut una empresa i ha regentat un sex-shop. Per sort la crisi li ha portat a ser el que més li agrada: aturat de llarga durada. Bé, també escriu literatura especulativa i guions, encara que no té cap gat. I per cert, li està començant a agradar això de parlar de sí mateix en tercera persona.

El blog:
Luchando contra el Duende de la Perversidad
el twitter: @hugocamcab


&#8486





Alícia Gili


Alícia Gili (Terrassa 1966) és Medievalista especialitzada en Història d’Àfrica i ha publicat articles relacionats amb la temàtica africanista: Livingstone, paradigma dels viatgers-missioners, Los masai: la producción de lo exótico, entre el mito y la realidad, Imatges en blanc i negre. També ha realitzat incursions en la literatura de ficció tot guanyant alguns premis literaris de narrativa curta, i ha estat seleccionada per a l’edició de diversos llibres de reculls de relats d’autoria compartida, amb títols com: L’últim esglaó, Una mort d’amor, Pagava la pena morir, Amor d’amo (Premi Ciutat de Banyoles).
La seva primera novel·la, Iskander, un viatge a la màgia dels llibres (Premi Ciutat de Lleida 2006) explora un altra dels seus camps de treball, la Ciència ficció i la Fantasia, va ser presentat a la Setmana del Llibre en Català del 2009 de Sant Cugat del Vallès.
Al 2010 va sortit la seva segona novel·la Premi Columna Jove: El camí del Bandama Vermell sobre els nens soldats a Costa d’Ivori.

> Home d’aigua (Revista Catarsi, 2009)
> Una creu de gules en un camper d’argent (finalista al II Premi Ovelles Elèctriques 2010)
> Basarda (guanyador del III Premi Cryptshow festival de relat de terror 2010)
> Garbuix de Contes Recull de relats infantils.Diversos autors. Editorial: Meteora. 2010
> Pedra (finalista del Premi Vapor de Tremp, 2010) Woman Secret i altres relats. Diversos autors. Editorial Pagès 2011
> Un 11 de setembre (Revista Arc Catarsi 2013)


&#8486